Aer sanatos pentru un organism sanatos


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Ne-am gandit la toate: avem grija ce produse de ingrijire folosim, suntem atente la alimentatie, stim cat de bine este sa facem sport si sa avem o viata activa …dar cat de mult contribuie aerul pe care il respiram la sanatate… ei bine, este aproape ultima “cerinta” pe lista noastra.

Sigur, traiam in orase supra-aglomerate, poluate, unde diferentele de temperatura intre vara si iarna pot fi si de 50 de grade C, iar toate acestea ne afecteaza atat la interior cat si la exterior, la nivelul pielii.

Calitatea aerului la nivel global a devenit o problema din ce in ce mai serioasa si tot mai multe persoane sufera de boli respiratorii si alergii, in stransa legatura cu acest aspect.

Insa chiar daca nu putem schimba radical calitatea aerului pe care il respiram mergand pe strada, putem imbunatati semnificativ calitatea aerului din incaperile in care ne petrecem timpul: apartamentul in care locuim, biroul in care lucram mare parte din zi.

O metoda moderna si la indemana este folosirea purificatorului si umidificatorului de camera, care ajuta la curatarea aerului din spatiile inchise si mentinerea unui nivel optim de umiditate.

In sezonul rece, radiatoarele si caloriferele incalzesc aerul din casa, dar in acelasi timp il si usuca; acest lucru determina deshidratarea organismului, a mucoaselor din zona ochilor, nasului si gatului, dar si a pielii.


Philips umidificator copy 2

Am observat si eu acest lucru, la propriu, pe pielea mea; intr-o atmosfera calda si uscata, tenul are tendinta de a se deshidrata, pe cand intr-o atmosfera calda si umeda, pielea arata sanatoasa, radianta, proaspata.

Culmea, nu numai organismul nostru are de suferit atunci cand aerul este uscat, dar si pardoselele din lemn, mobilierul, peretii.

Tin minte, cand eram copil, bunica punea pe soba vase speciale cu apa, care incalzinu-se, se evapora in toata camera, creind astfel un mediu mai umed si un aer mai usor de respirat. Stia bunica ce stia!

Pe de alta parte, nici prea multa umezeala nu ne face bine, de aceea un umidificator de camera mentine acel echilibru necesar pentru un aer sanatos in incaperi.

Nu toate umidificatoarele sunt insa la fel, multe dintre ele producand un praf calcaros sau avand scurgeri de apa care afecteaza mobila, decoratiunile, chiar si parchetul.

Pentru a ne ajuta sa avem grija de aerul pe care il respiram dar si pentru a proteja in acelasi timp lucrurile din incapere, Philips a creat umidificatoarele cu tehnologia NanoCloud, de ultima generatie, care stabilesc nivelul ideal de umiditate in aer, intre 40% si 60%, imbogatindu-l cu molecule de apa pura. Tehnologia Philips NanoCloud utilizeaza un proces natural de mentinere a nivelului optim de umiditate in interior si nu raspandeste praf alb sau picaturi de apa in camera, evitand astfel formarea petelor de calcar din jurul dispozitivului.14013004yl_u2p_896x598

Umidificatorul Philips are un design minimalist, linii simple dar elegante, culori calde si naturale, de aceea se potriveste oricarui spatiu, inclusiv celor mici si aglomerate.

Tehnologia NanoCloud functioneaza in trei pasi: filtrul extrage aerul uscat si capteaza particule mari (par, praf), sistemul de evaporare umidifica aerul adaugand molecule de apa fara bacterii sau calcar, iar aerulul sanatos este evacuat in incapere la o viteza constanta. Peste toate acestea, setarile inteligente dau aparatului un plus de siguranta pentru o buna functionare.

Gama de umidificatoare Philips cu tehnologia NanoCloud contine doua modele: cel standard la 406 lei si cel premium, cu modul de umiditate automat, la 573 lei.

Sa alegem un aer de calitate, sta doar in puterea noastra!

Articole interesante:


Iti place? Click aici sa ii dai share!


Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *